WAAROM VOEREN

WAAROM DIT PRODUCT VOEREN

 

Redenen;

Wat bedreigt de gezondheid van het paard? Of ander dier.

Wij geloven dat stress een van de belangrijkste risicofactoren is voor de gezondheid van een paard. Of die stress nu biologisch is bijvoorbeeld als gevolg van een infectie, mentaal als gevolg van de omgeving of fysiek vanwege de activiteiten die we van het paard vragen, de resultaten zijn hetzelfde.

Stress is een vorm van spanning in het lichaam die optreedt als reactie op een bepaalde prikkel en / of op een bepaalde situatie. Stress wordt in deze info als negatieve emotie / belevenis gezien.

Stress veroorzaakt een bepaald patroon van fysiologische reacties in het lichaam, wat leidt tot een opeenhoping van toxines die de werking van het immuunsysteem en vitale organen kunnen belemmeren en beschadigen. Vooral als deze stressrespons langdurig is, of herhaaldelijk voorkomt in een tijdsperiode.

We zien vaak dat de prestaties van het paard verminderen door uiteenlopende factoren en dat ze hun volledige potentieel niet bereiken.

Vaak zijn de signalen van de` achteruitgang` zo subtiel dat we ze niet herkennen. De effecten van stress manifesterenzich in alle disciplines of facetten in de paardenwereld; of het nu gaat om fokken, wedstrijden / competitie, show of racen, stress kan de prestaties van een paard hinderen.

Daarom zijn wij van mening dat Immune + in veel uiteenlopende situaties inzetbaar is.

Fokken / voortplanting

Virussen, bacteriën en schimmels, samen met hormonale onbalans en gastheren van andere ziekteverwekkers, kunnen verwoestende effecten hebben op de vruchtbaarheid bij zowel merries en hengsten als bij het ongeboren veulen.

Wij zijn echter van mening dat we met behulp van Immune + deze strijd tussen de externe omgeving en het lichaam kunnen helpen. Zoals hierboven vastgesteld, met het doel het immuunsysteem te ondersteunen, is Immunall een product dat de reiniging van het lichaam bevordert; daarom werken we eraan om de opbouw van ongewenste toxines te helpen verminderen. Als gevolg hiervan behoudt het immuunsysteem meer energie en het vermogen om ongewenste cellen / moleculen in het lichaam af te weren, waardoor de verwoestende effecten verminderen.

Competitie

Op elk niveau van competitie ondervindt het paard stress momenten: reizen naar een evenement, mengen met andere paardachtigen (die mogelijk een ziekte hebben) en de fysieke inspanning die daarmee gepaard gaat. Door vermindering van de vitale energie (reserves) en de toegenomen hoeveelheid afvalstoffen (toxiciteit), kan de natuurlijke weerstand minder snel en juist reageren en loopt het risico om ziekteverwekkers de kans te geven.

Omdat Immune + de effectieve werking van het immuunsysteem ondersteunt, zijn wij echter van mening dat dit de weerstand van het paard tegen een aanval van ziekteverwekkers verhoogt, door een snellere en juiste immuunreactie. De` verstoring` in het natuurlijke evenwicht van de algehele gezondheid zal danvan korte van duur zijn. Door een top immuunsysteem, alert en krachtig krijgt je paard een grotere kans om gezond te blijven of weer snel gezond te worden.

Racing / endurance

Met name renpaarden / endurance paarden wordt gevraagd om regelmatig op hun maximale output te presteren, onderhevig aan een strikte routine van lichamelijke activiteiten, gecontroleerd dieet en vaste leefregels. Renpaarden / endurance paarden worden vaak gevraagd om lange reizen te maken, onder allerlei stressvolle omstandigheden. Tijdens dergelijke stressrijke ervaringen, met name na zware fysieke inspanning is het paard kwetsbaarder in allerlei systemen, maar vooral het immuunsysteem. Dit brengt risico`s met zich mee, doordat hij in aanraking kan komen met ziekteverwekkers die nog onbekend zijn voor zijn afweersysteem.

Gericht op ondersteuning van het immuunsysteem, zal het produkt de reiniging van het lichaam ondersteunen. Afvalstoffen en ongewenste toxines die ontstaan door stress en inspanning, worden zo snel mogelijk weer op een gezond niveau gebracht. Immune+ zal de weerstand helpen te verhogen, bedreiging van ziekteverwekkers optimaal verwerken. Dit zal ten goede komen aan de algehele gezondheid, vitaliteit en de mogelijkheid om te presteren.

Algemeen onderhoud

In de vrije natuur bewegen paarden het grootste gedeelte van de dag op hun zoektocht naar eten en veiligheid, dit komt ten goede van de gezondheid van hun gewrichten maar ook andere essentiele lichaamsfuncties. Door domesticatie verliest het paard vrijwel in alle gevallen deze mogelijkheden. Ze hebben een beperking in de keuze van voedsel, leefmilieu, ruimte en bewegingsvrijheid, hun nattuurlijke instincten en lichamelijke functies kunnen hiervan nadelen ondervinden.

Bij toediening van Muscles and Joints / Spieren en gewrichten wordt het immuunsysteem en de nierfunctie van het paard gepromoot; dus helpt het zijn natuurlijke lichaamsfunctie en de gezondheid van zijn ledematen en gewrichten te stimuleren. Als gevolg hiervan helpt dit om de zuurgraad laag te houden en de algemene prestaties van uw paard te verbeteren, zowel mentaal als fysiek.