Referenties

 

Referenties

Audio referentie:

(Dhr. Quirijn Kalkman, makelaar en Master with the horn van Jachtvereniging ‘De Veluwe Hunt’)

—–

Merrie in 1 cyclus dragend gekregen.Afgelopen jaren merrie minder gemakkelijk of helemaal niet dragend gekregen. Voorlaatste dekseizoen zelfs helemaal niet gelukt. Natuurlijk wel heel veel kosten. Door alle problemen, opvoelen, baarmoeder spoelen enz raakte de cyclus van de merrie zelfs helemaal van de leg. Baarmoeder van de merrie was overigens brandschoon.

We werden getipt over het middel van Jake Brandes, maar gezien tijdstip in dekseizoen ’16 geen gebruik gemaakt van de diensten. Dit jaar op tijd gebeld naar Jake Brandes. Begin dit jaar geweest en zijn advies was een week of 8 voor gewenste inseminatie datum beginnen met hoge dosering Healty Horse/Immunall. Merrie werd ouderwets hengstig, niet eens wezen scannen voor het insemineren. Hengstenhouder gebeld, dierenarts heeft merrie geïnsemineerd en ze blijkt drachtig te zijn!! Bij leven en welzijn in 2018 een gezonde merrie met veulen in de wei!

(L. ten Hoeve, 26 oktober 2017)

—–

Op 8 juni 2016 won ik via een liefdadigheidsveiling een deksprong van een Quarterhorse hengst, die ik alleen accepteerde onder voorwaarde dat deze ook voor het 2017 seizoen geldig zou zijn; ondanks het al ver gevorderde fokseizoen, had mijn merrie namelijk het hele jaar nog niet hengstig getoond. Mijn merrie is een 11 jarige American Painthorse genaamd Dainty, die nog niet eerder heeft geveulend.

Heel toevallig maakte ik enkele dagen later kennis met de heer Brandes, die mij vertelde dat het reproductiesysteem van mijn merrie heel snel op gang kon worden gebracht door haar Brandes Formula Fertility + te geven.

Op 11 juni ben ik begonnen met het 2x daags toedienen van 25 ml Brandes Formula Fertility + over het voer. Omdat mijn paard op een pensionstal gestald staat en door anderen wordt gevoerd, was het niet haalbaar om Brandes Formula Fertility + 2x daags rechtstreeks in de mond te spuiten. Dit zou volgens de heer Brandes leiden tot het snelste resultaat. De Brandes Formula Fertility + was gelukkig makkelijk toe te dienen, omdat mijn paard de smaak ervan duidelijk lekker vond.

Na 8 of 9 dagen toonde mijn merrie al goed hengstig! Op 22 juni was bij een scan door de veearts een mooi groot follikel zichtbaar en ze is gelijk op 23 juni gedekt. De eerste weken hierna ben ik op aanraden van de heer Brandes doorgegaan met het geven van 50 ml Brandes Formula Fertility + per dag.

Het bleek in één keer raak! Na het vaststellen van de dracht op 8 juli heb ik nog eens 4 weken lang 25 ml per dag toegediend, dat zou helpen bij het goed innestelen van het vruchtje. Hierna kon ik het geven van Brandes Formula Fertility + verminderen tot een onderhoudsdosering. Momenteel is Dainty 20 weken (140 dagen) stralend drachtig, het veulen wordt eind mei 2017 verwacht.

(Corneel Muus te Kampen, 3 november 2016)

—–

De producten Brandes Formula Power + en Brandes Formula Muscle + zijn voor mijn merrie en mij het verschil geweest tussen opgeven of doorgaan in het belang van het welzijn van mijn paard.

Na een zoektocht van 2 jaar voor de oplossing voor haar stofwisselings- en energieproblemen waren deze producten voor ons letterlijk de redding!

Van een uitgeput paard weer veranderd in een gezellige sportmerrie.

Vriendelijke persoonlijke begeleiding, duidelijk en eerlijk voeding- en  supplementen advies, super digitaal contact en begrip. Snelle levering. Inmiddels ook goede resultaten bij een kleine pony merrie.

(Monique Lagarde, 13 september 2017)

—–

Ook deze organisaties en personen zijn enthousiast over onze producten!

Rowen van de Mheen
Goud op het EK  springen Samorin 2017

Frank en Henk Buitenhuis
In en verkoop sportpaarden.
www.stalbuitenhuis.nl

Henk en Anne-Marie Hammers
Trainingsstal voor tuigpaarden en springpaarden, paarden en/of ponies klaar maken voor keuringen.
www.stalhammers.nl

Interesse in onze producten en benieuwd naar de positieve uitwerking op uw paard? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of bestel onze natuurlijke producten via de website. Onze producten zijn nu ook verkrijgbaar in flessen van een halve liter.

Email:
info@immunall.com

Telefoon (NL):
06-31525354