OVER ONS

Over ons

 

In ons familiebedrijf hebben we een grote passie voor het maken van effectieve producten die volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan.

We kiezen bewust voor grondstoffen die duurzaam zijn, dus geen zeldzame materialen, planten of kruiden. Met respect voor de natuur.

Ook kiezen wij er bewust voor om GEEN anorganische toevoegingen te gebruiken in onze producten, terwijl dit het toewijzen en claimen van eigenschappen en werkingen zou vergemakkelijken. (volgens de huidige wetgeving).

De manier waarop we onze producten maken is volledig traditioneel, met veel handwerk en geven we de grondstoffen ruim de tijd om tot een topkwaliteit van ons eindproduct te komen.

Onze keuze voor grondstoffen en hun effectiviteit kwam voort uit kennis en ervaring.

De grondstoffen en kruiden hebben allemaal een GMP + -certificaat om ervoor te zorgen dat de veiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn.

Dit betekent dat volledige traceerbaarheid ten allen tijde mogelijk is.

De grondstoffen en ons eindproduct worden getest op allerlei schadelijke stoffen zoals:

– Pesticiden

– Herbiciden

– Zware metalen

Onze producten kunnen worden gebruikt in wedstrijden / competitie, zoals onder de FEI- en HRA-voorschriften en bevatten geen verboden producten of doping.

Ons doel is om een ??producten van topkwaliteit te leveren zodat het in alle stadia van het leven kan bijdragen aan de gezondheid van het dier;

– Handhaven, versterken en herstellen van de natuurlijke balans.

– Een balans waarin het dier optimaal kan functioneren volgens de verwachtingen van de mens.

– Het stimuleren van het zelfregulerend vermogen van het lichaam op fysieke, mentale en sociale / emotionele gebieden.

Ons beoogde resultaat is; een gelukkig dier en eigenaar van recreatief tot professioneel niveau.