Ty-4-Up Soepelheid, Spiertonus

75.00

TY – 4 – up

SOEPELHEID, DETOX, SPIERTONUS, ENERGIE PLUS.

1 liter fles

Categorie:

Beschrijving

TY – 4 – UP bevat een krachtige combinatie van kruiden die het behoud van een gezonde soepelheid en een gezond celmilieu in de spieren ondersteunt. Een van de kruiden wordt ; `King of Adaptogen`s, genoemd.
TY -4 – UP verbetert het fysieke vermogen en helpt de effecten van angst te verminderen. Het helpt het verminderen van de eerste stress signalen; alarm.
TY – 4 – UP werkt op 2 manieren met betrekking tot spiergezondheid en arbeidsvermogen.
1; het product bevat kruiden die wetenschappelijk erkend zijn vanwege het bevorderen van de UITSCHEIDING van afvalproducten door de urinewegen en de nieren. Afvalproducten worden gevormd tijdens een verscheidenheid aan metabolische processen in het lichaam, bijvoorbeeld de spijsvertering, het immuunsysteem, beweging / lichaamsbeweging en ook tijdens perioden van angst of stress.
SCHONE SPIEREN KUNNEN PRESTEREN ( samentrekken en ontspannen).
2; het product bevat kruiden die het lichaam helpen beschermen en de verschillende systemen tegen effecten van welke vorm van stress dan ook versterken. Stress veroorzaakt door werkbelasting, hitte, koude oefeningen, transport, etc. Of zelfs waargenomen stressfactoren.
Het helpt om het alarm, in de eerste stressfase te temperen, waardoor het begin van de bijnieruitputting wordt uitgesteld.
Het helpt om belangrijke stofwisselingsactiviteiten in het lichaam te normaliseren. (bloedsuiker- en glucosewaarden).
Dit stressreactiesysteem beïnvloedt ook SPIERSPANNING, HORMOONBALANS (serotonine, adrenaline).
TY – 4 – UP helpt de mentale alertheid en werkcapaciteit te verbeteren, vooral onder stressvolle omstandigheden.
TY – 4 – UP helpt; bloedstroom, oxygenatie, soepelheid, tegen spiervermoeidheid.
TY – 4 – UP ondersteunt een gezonde ACID – BASE balans.
TY – 4 – UP ZAL DE ALGEHELE GEZONDHEID BEVORDEREN, ONDERSTEUNT WERKCAPACITEIT IN SPIEREN EN GEWRICHTEN
ONBEPERKT DRINKWATER IS NOODZAKELIJK VOOR HET ‘UITSPOELEN’ VAN AFVALPRODUCTEN.
Voorzichtigheid; tijdens de zwangerschap worden slechts kleine hoeveelheden per dag geadviseerd.

WELKE PAARDEN HEBBEN BAAT BIJ HET VOEREN VAN TY – 4 – UP?
– Paarden die symptomen van spieraandoeningen vertonen; in allerlei vormen en niveau`s. Moeilijkheden vertonen in hun “voortbewegingsstelsel”.
– Paarden die zich in een situatie bevinden, met één of meer van de beïnvloedende / risico factoren, en hierdoor vatbaar zijn voor spieraandoeningen.
– Paarden die hulp nodig hebben bij het ondersteunen en versterken van de organen en lichaamssystemen die verantwoordelijk zijn voor de verwijdering van afvalproducten.
– Paarden die hulp nodig hebben bij het verwijderen van afvalproducten en gifstoffen, maar die ook hulp nodig hebben bij het handhaven van hun energie niveau`s, tijdens het uitscheidingsproces. Dit proces vraagt energie van het lichaam en kan samengaan met vermoeidheid.
– Paarden die hulp nodig hebben door normalisatie van fysiologische afwijkingen; zoals lichaamstemperatuur, bloedsuikerspiegel, bloeddruk, hartslag, PH-balans etc.
– Paarden die zeer prikkelbaar zijn en daarom snel uit balans raken betreffende spierfunctie en efficiente afgifte en gebruik van energie, contractie en ontspanning van de spieren, transport van zuurstof en voedingsstoffen naar de spier.
– Paarden die hulp nodig hebben bij de optimalisatie en verbetering van hun concentratieniveaus, verhoging van de werkcapaciteit; zowellichamelijk als geestelijk, naast verbetering van hun herstel na zware arbeid of stressvolle gebeurtenissen.
– Paarden die hulp nodig hebben bij de bescherming van de lichamelijke systemen, tegen de nadelige gevolgen( van welke vorm van) stress dan ook. Het product stimuleert de cellen om meer weerstand te bieden tegen schadelijke invloeden en helpt bij het reguleren van het centrale zenuwstelsel en de hormonale productie.
– Paarden die hulp nodig hebben bij het vergroten van hun aanpassingsvermogen, tot ongunstige omstandigheden. ( ook bij individuele stress gevoelens, niet noodzakelijk zichtbaar).
Afvalproducten en toxines worden geproduceerd tijdens een reeks van chemische reacties die cellen gebruiken om de structuur en de balans van het lichaam te behouden. Een vervuild / vergiftigd lichaamssysteem kan niet functioneren; de immuniteit daalt, de spijsvertering wordt benadeeld, minder vitaliteit of energie is beschikbaar etc.
SPANNING en STRESS; kan fysiek, mentaal en biofysiologisch aanwezig zijn.
Voorbeelden; opwinding, ontoereikende voeding, transport, veeleisende training, milieuaspecten, gebrek aan vitaliteit / energie, immunisatie etc.
 SPANNING en STRESS;
– Verbruikt veel energie.
– Veroorzaakt onbalans in het lichaam.
– Onderdrukt het immuunsysteem.
– Kan schade aan de darmmicroflora veroorzaken, “open plaatsen” worden gevormd – dit beïnvloedt de spijsvertering, het immuunsysteem, toxines en afvalproducten komen mogelijk in de bloedbaan terecht, met alle gevolgen van dien.
STRESSSITUATIES brengen een verhoogd risico dat “slechte bacteriën” en indringers / ziekteverwekkers het lichaam kunnen aanvallen en gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Het is belangrijk om stress te voorkomen en snel te herstellen hierva

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ty-4-Up Soepelheid, Spiertonus” te beoordelen