Muscle and joints

24.95

94 op voorraad

Beschrijving

Voor maximale bewegingsvrijheid.

MUSCLE en JOINTS

Spieren en gewrichten

Muscle en Joints bevat een krachtige combinatie van kruiden die speciaal is ontwikkeld om spieren en gewrichten dagelijks te ondersteunen en te beschermen.

Gebruikte kruiden worden erkend door de officiële KOMMISSION E (wetenschappelijke adviesraad); ter bevordering van de verwijdering van afvalproducten via de urinewegen en de nieren. Met betrekking tot stoornissen in het lichaam en het gebied van het spier-skelet als gevolg van ‘opeenhoping’ van afvalproducten.

Hoge niveaus van afvalproducten maken het lichaam en hun vloeistoffen zuur. Lage PH.

Suiker, zetmeel of welke suiker dan ook, in de voeding of veelvragende activiteiten, stress van allerlei aard kunnen leiden tot een opeenhoping van toxines / afvalproducten, die het lichaam zuur maken. In situaties waarin nieren ademhalingswegen niet optimaal kunnen functioneren kan het voorkomen dat uitscheiding van afvalstoffen door middel van deze orgaansystemen niet / onvoldoende kan plaatsvinden.

VERZURING; Het lichaam kan niet meer goed functioneren en kan zijn gezondheid niet behouden`. Het afweersysteem van het lichaam, om vitale organen te beschermen tegen zuren, resulteert in het transformeren van `schadelijke ‘zure vloeistoffen in` niet-schadelijke’ vaste kristallen. Die kristallen worden dan ‘opgeslagen’ in weefsel en gewrichten. Dit kan leiden tot minder mobiliteit en mindere flexibiliteit. Voor dit neutralisatieproces gebruikt het lichaam alkalische mineralen zoals calcium en magnesium uit de botten en bindt het met de overmatige schadelijke zuren. Dit kan resulteren in botverzwakking.

Langdurige verzuring van het lichaam kan problemen in het bewegingsapparaat geven en kan metabolische aandoeningen veroorzaken en de algehele gezondheid beïnvloeden.

Door het stimuleren en optimaliseren van het ontzuringsproces van het lichaam, kunnen de organen weer optimaler gaan functioneren, resulterend in een optimaal gezondheidsniveau:

Optimale spijsvertering

Effectief immuunsysteem

Soepelheid in gewrichten en spieren

Goede prestaties en uithoudingsvermogen

Minder oxidatieve stress; veroudering

Muscle en Joints bevordert de ontzuring van het lichaam en het behoud van de gezonde zuur-base balans in het lichaam. De kruiden: Ilex, Fraxinus, Betula en Urtica vormen een krachtige en efficiënte combinatie.

EEN GEZOND LICHAAM HEEFT EEN OPTIMALE ZUUR – BASE BALANS

Tijdens dit proces kan vermoeidheid optreden, vanwege een hoog niveau van afvalproducten die in de bloedbaan en lichaamsvloeistoffen komen. De productie van lichaamsvloeistoffen zal toenemen en de geur van deze uitscheidingsproducten kan veranderen.

Belangrijk is de onbeperkte beschikbaarheid van drinkwater, dit is het benodigde transportmiddel voor het verwijderen van de afvalproducten.

In geval van zwangerschap : lage (milliliter) inname per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muscle and joints” te beoordelen