Fertility plus

24.95

Beschrijving

Fertility + bevat een unieke combinatie van kruiden, met een synergetisch effect; een coöperatief effect, groter dan elk van de kruiden in geïsoleerd gebruik zouden hebben.

Gezond PH-niveau van het lichaam en specifieke PH van verschillende organen is een zeer belangrijke factor bij het fokken.Beslissend of dit succesvol zal zijn en alles spoedig verloopt of niet.

Lage PH … ACIDOSE geeft aan hoe gezond het lichaam is. Hoe goed organen en systemen in het lichaam kunnen functioneren en presteren … in dit geval … vermogen om voort te planten / fokken.

Allereerst moeten we er zeker van zijn dat er geen anatomische afwijkingen van de voortplantingsorganen zijn, waardoor het vermogen om zwanger te worden / de zwangerschap te behouden afneemt en / of de kans op problemen tijdens de bevalling zal toenemen.

Functioneren de hormonen met betrekking tot het voortplanten goed ? Is er bijvoorbeeld een goede cyclus en ovulatie?

REU:

Sperma PH is essentieel voor bescherming tegen de omgeving in de vagina. Omdat PH de stofwisseling en de mobiliteit van sperma beïnvloedt, verandert het bijgevolg de vitaliteit van sperma.

Een zure pH draagt ??bij aan het handhaven van een niet-geconcapeerde toestand die voortijdige acrosoomreactie voorkomt, die gebeurtenis van het grootste belang is voor de ontwikkeling van bevruchting.

TEEF;

PH-BALANS IN DE VAGINA

Zonder de aanwezigheid van cervixvocht is de vagina van nature zuur. Dit is een goede zaak, omdat het zuur in de vagina schadelijke micro-organismen doodt en infectie voorkomt. Maar samen met de “slechte” micro-organismen zal vaginaal zuur ook het sperma doden.

Als een teef de ovulatie nadert, worden haar cervicale vloeistoffen meer alkalisch, waardoor de vagina een veel vriendelijkere omgeving voor sperma wordt.

Het PH-evenwicht in de vagina is delicaat en kan gemakkelijk worden weggegooid door voedings- en levensstijlfactoren, antibiotica en ingevoegde chemicaliën in het voortplantingsstelsel.

PH te BASIS; dit maakt het dier vatbaar voor gist, vaginitis en andere vaginale infecties.

PH te zuur; het zal moeilijk zijn voor sperma om te overleven.

LIBIDO EN GEZONDHEID VAN ZOWEL REU EN TEEF WORDEN NEGATIEF BEÏNVLOED DOOR LAGE PH. ALSMEDE HET SUCCES OM voort te planten / te fokken..

ADVIES: Elimineer buitensporige hoeveelheden afvalproducten en help de interne organen en het immuunsysteem: gebruik FERTILITY + helpt uw honden bij het fokken.