MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN

MUSCLE AND JOINTS /

SPIEREN EN GEWRICHTEN

 

VOOR MAXIMALE VRIJHEID VAN BEWEGING

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN bevat een krachtige combinatie van kruiden die speciaal is ontworpen om spieren en gewrichten te beschermen en te ondersteunen in hun functioneren.

Gebruikte kruiden zijn wetenschappelijk erkend om de eliminatie van afvalproducten door de urinewegen en de nieren te bevorderen. Verbonden met problemen in spier-skeletale gebieden.

Tijdens ultieme prestaties, zoals racen, kunnen veel chemische reacties leiden tot de opbouw van toxines die de functie van vitale organen en systemen in het lichaam beschadigen en belemmeren. (Metabole Acidose, lage PH)

Bij zware en of langdurende lichamelijke activiteiten, Muscles en Skeleton-systemen worden spier- en gewrichtssystemen gebruikt als depots vanonschuldig gemaakte zuren in de vorm van geneutraliseerde kristallen; leidend afname van bewegingsvrijheid, verlies van kracht en uithoudingsvermogen. Schadelijk voor een sport/competitie/recreatie paard.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN helpt bij het elimineren van giftige afvalproducten uit de weefsels van spieren en gewrichten, waardoor een gezonde zuurbalans wordt bereikt.PH.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN ondersteunt een gezonde ACID-BASE-balans.

Een gezond ACID-BASE-balans ondersteunt de algemene gezondheid van het paard en helpt verzuring te voorkomen. (ACIDOSE).

VERZURING / ACIDOSE; Het lichaam kan niet meer goed functioneren en kan zijn gezondheid niet behouden`. Het lichaam zal vitale organen proberen te beschermen tegen zuren die ontstsaan zijn in het lichaam.Dit betekent dat `schadelijke ‘zure vloeistoffen in` niet-schadelijke’ vaste kristallen worden getransformeerd. Die kristallen worden dan ‘opgeslagen’ in weefsel en gewrichten. Dat kan leiden tot minder mobiliteit en beperkte flexibiliteit. Voor dit neutralisatieproces gebruikt het lichaam alkalische mineralen zoals calcium en magnesium uit de botten en bindt het met de overmatige schadelijke zuren. Dit kan tot botverzwakking leiden.

Langdurige verzuring van het lichaam kan metabolische verstoringen brengen en problemen in het locomotiefsysteem veroorzaken.Tevens zal het de algehele gezondheid beïnvloeden.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN zal een positief effect hebben op;

SPIERKRACHT; SPIERCONTRACTIE EN EXCITATIE (ook van de hartspier en de spiercellen). DE OPTIMALE SPIERSPANNING.

BLOEDCIRCULATIE.

LUCHTWEGEN EN ADEMHALING.

OXYGENATIE;het vermogen om hemoglobine met zuurstof te binden. Nodig voor prestaties en uithoudingsvermogen van oefeningen.

OPTIMALE PRODUCTIE VAN ATP (energiepakketten), dankzij optimale spijsvertering.

SOEPELHEID; dankzij de ondersteuning van het verwijderen van opgeslagen gekristalliseerde zure afvalproducten, uit weefsels en gewrichten.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN ZULLEN HELPEN BIJ DE STRIJD TEGEN SPIERVERMOEIDHEID.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTEN BEVORDERT DE ALGEHELE GEZONDHEID.

MUSCLE AND JOINTS / SPIEREN EN GEWRICHTENONDERSTEUNT DE SPIEREN EN GEWRICHTEN GEDURENDE ALLERLEI LICHAMELIJKE PRESTATIES EN ACTIVITEITEN.

ONBEPERKT DRINKWATER IS NODIG OM DE AFVALPRODUCTEN UIT TE SPOELEN.

Voorzichtigheid / advies; tijdens de zwangerschap kleine hoeveelheden per dag voeren.