Dieren en kruiden

Dieren en kruiden

Al eeuwenlang  worden kruiden wereldwijd gebruikt voor paarden en overige dieren om hun waardevolle eigenschappen. Deze eigenschappen kunnen we toewijzen aan specifieke inhoudsstoffen en voedingswaarde .

Van generatie op generatie wordt deze kennis der planten en kruiden doorgegeven.

Paarden (en overige dieren) die in de vrije natuur leven hebben de mogelijkheid om de benodigde kruiden of planten te nuttigen, die van belang zijn voor hun gezondheid, op dat juiste moment,

Planten en kruiden zullen behulpzaam zijn bij het bevorderen van de gezondheid, ze helpen om de balans of evenwicht te behouden of te herstellen, in- en tussen alle systemen in het lichaam.

In onze huidige maatschappij en de manier waarop dieren gehouden worden, ontbreekt deze mogelijkheid. Daarom kan het toevoegen van kruiden in verschillende toepassingsvormen een bijdrage leveren aan het behoud of de bevordering van de algehele gezondheid van onze dieren.

Men kan veranderingen in uitscheidingen, uiterlijk of gedrag bemerken als gevolg dat systemen in het lichaam worden gestimuleerd na de inname van kruiden of planten.Voorbeelden; verandering in mest, verandering van geur van mest, urine of zweet, vermoeidheid ten gevolge van detox verschijnselen. Het dier kan ook meer energie krijgen doordat systemen beter kunnen functioneren.

Onze kruidenpreparaten bevatten geen natuurvreemde stoffen en worden daardoor goed opgenomen en verwerkt door het lichaam. Net zoals in het natuurlijke eetpatroon kunnen ze voor een langere periode of voor dagelijks gebruikt worden.

De huidige manier van huisvesting en het verwachte prestatiebeeld naar onze dieren kunnen als effect hebben, dat dit alles stressvol ervaren kan worden door de desbetreffende dieren. Deze stress heeft een effect op geestelijke, maar ook lichamelijk effect.

 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of bestel onze natuurlijke producten eenvoudig via de website. Onze producten zijn nu ook verkrijgbaar in flessen van een halve liter.

Email:
info@immunall.com

Telefoon (NL):
06-31525354