IMMUNE+ VARKENS

IMMUNE PLUS VARKEN.

 

IMMUNE PLUS VARKEN bevat kruiden met een synergetische werking, gericht op het behouden, versterken en het herstellen van de algehele gezondheid.

GMP+ GEPRODUCEERD en toegestaan in de biologische varkenshouderij.

Gezondheid hangt af van het evenwicht/balans tussen ziekteverwekkers en de natuurlijke weerstand.

Ziekteverwekkers kunnen bestaan uit virussen en bacterieen. Wanneer het dier beschikt over een sterk, gezond immuunsysteem zal het snel en adequate kunnen reageren op deze indringers. De veroorzaakte onbalans in het lichaam zal dan van korte duur zijn.

Onbalans veroorzaakt STRESS. Dit kan ook veroorzaakt worden door andere factoren zoals; geboorte, spenen, verplaatsen, verandering van voeding, enten en andere behandelingen.

STRESS kan leiden tot ;

Onderdrukking van het immuunsysteem met als gevolg verlaagde weerstand
minder eetlust,
overprikkeling van het zenuwstelsel en negatieve gedragingen (angst, agressie, depressie),
vermindering van de vitaliteit.

Gedurende een moment van onbalans is er de kans voor ziekteverwekkers om toe te slaan. Het gevolg; bijvoorbeeld ziekte of “abnormaal” gedrag.

Momenten van onbalans/ stress zouden kunnen zijn; geboorte, spenen, verplaatsen, verandering in voeding, woonmilieu, sociale omstandigheden, ziekte, inenten en andere behandelingen.

IMMUNE PLUS VARKEN biedt hulp bij;

Het activeren en optimalisatie van het IMMUUNSYSTEEM.
Het reinigen van het lichaam van afvalproducten en toxines die het functioneren van vele processen in het lichaam verstoren. DETOXIFICATIE/UITSCHEIDING.
Het omgaan met stress van allerlei oorzaken; het dier voelt en ondervindt minder nadelige gevolgen in zijn systemen. AANPASSINGSVERMOGEN EN TOLERANTIE.
Het optimaal functioneren bij de omzetting van de voeding. SPIJSVERTERING en VOEDERCONVERSIE.
Het optimaal functioneren van het METABOLISME; energie, lichaamswarmte, bloedcirculatie, algehele herstel van het lichaam.

EEN GEZOND VARKEN VOELT ZICH GOED EN ZORGT VOOR EEN GOED ECONOMISCH EN TECHNISCH RESULTAAT.

 

BEL OF EMAIL VOOR PRIJZEN VOOR VARKENS BEDRIJVEN

BRANDES@IMMUNALL.COM OF 0631525354

 

IMMUNE PLUS VOOR HET VARKEN EN STAARTBIJTEN
Wanneer we accepteren dat STRESS de oorzaak van ongewenst bijtgedrag van het varken in de huidige varkenshouderij is, moeten we dus het stessgevoel van het dier verminderen.
Dit kunnen we doen door het optimaliseren van het leefklimaat, samenstelling en/of structuur van de voeding, wijze van voeren, verbeterd management enz.
Het product IMMUNE PLUS kan helpen met het ongewenste bijtgedrag.
Door de werking van de unieke combinatie van kruiden, die verantwoordelijk zijn voor het streven naar een balans in het lichaam. Die er naar streven dat alle organen en orgaansystemen zo optimaal mogelijk werken en hierdoor aan de totale gezondheid van het dier werken:
Optimale spijsvertering, reiniging van het lichaam, weerstand tegen ziekteverwekkers, metabolisme enz.
MAAR DAARNAAST HELPT IMMUNE PLUS HET VARKEN ZIJN CAPACITEIT MET BETREKKING TOT HET OMGAAN MET STRESS TE VERGROTEN.
IMMUNE PLUS HELPT BIJ HET VERGROTEN VAN HET VERMOGEN OM ZICH AAN TE PASSEN AAN OMSTANDIGHEDEN WAARMEE HET DIER IN AANRAKING KOMT IN AL ZIJN LEVENSFASE`S.
DUS MINDER STRESS GEVOEL VOOR HET DIER.
HET DIER BLIJFT MAKKELIJKER IN BALANS OP LICHAMELIJK ,GEESTELIJK EN SOCIAAL GEBIED.
Al deze eigenschappen van het produkt helpen mee om het dier zijn welbevinden/balans te vergroten, op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied.
Zo kan het produkt ook indirekt een positief effect hebben op de economische aspecten voor de varkenshouderij.
Vooral als je weet dat STRESS veel nadelige effecten kan hebben op het functioneren van het varken zijn lichaam en zijn functies om gezond te zijn ook op economisch gebied!!!
STRESS onderdrukt namelijk het immuunsysteem waardoor er een situatie ontstaat dat ziekteverwekkers toe kunnen slaan, verstoort de darmflora die deel uitmaakt van het immuunsysteem en de opname van voedingstoffen, belast het zenuwstelsel en kan er toe leiden dat er sociale problemen ontstaan of frustratie en/of agressie.
PRAKTISCHE TOEPASSING VAN HET PRODUKT;
Voederen voor en tijdens stress momenten.
In geval van ongewenst bijtgedrag; dagen, 3-5 ml per dag voeren. Rekening houdende met het gewicht van het dier.