Immune+ Info

IMMUNE+

 

VOOR OPTIMALE GEZONDHEID, PRESTEREN, FOKKEN, UITERLIJK.

ImmunE+ bevat een unieke combinatie van kruiden, met een synergetisch effect; een coöperatief effect, groter dan elk van de kruiden in geisoleerd gebruik zouden hebben.

Immune+ verbetert de algehele conditie en algemene gezondheid en verbetert de weerstand tegen stress, van fysieke, biologische en chemische aard.

Immune+ bevordert de balans in de interne orgaansystemen voor de optimale prestaties;

Immune+ verbetert het interne celmilieu door;

Reiniging van het lichaam; om de opbouw van afvalproducten en toxines te verminderen.

Immune+ stimuleert de zuivering van het lichaam door de lever, de nieren en het lymfesysteem en ondersteunt hun functioneren. Afvalstoffen en toxines worden geëlimineerd.

Immune+ stimuleert het functioneren en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel en verbetert de omzetting van voedsel in energie. De optimale functie van het metabolisme; `opbouwen ‘en’ afbreken ‘.

Immune+ helpt de lever te beschermen en te stimuleren; het orgaan waar transformatie van moleculen plaatsvindt en waar ze worden herkend als ‘bruikbaar’ of als gifstoffen.

Het transport van voedingsstoffen te optimaliseren.

Immune+ bevordert een optimaal immuunsysteem; door de ondersteuning van het reinigingsproces in het lichaam,optimale vertering van voedsel, bescherming en/of activering van de organen en bloedvatsystemen die deel uitmaken van het immuunsysteem. (Slijmvliezen, huid, enzymen, cellen, `natuurlijk goede bacteriën` en organen).

Een goede werking van het immuunsysteem is niet alleen belangrijk voor het natuurlijke afweersysteem van het lichaam, maar is ook erg belangrijk voor de regulering van de metabolische processen in het lichaam, met zijn vermogen om zich aan te passen aan zijn huidige situatie. (Zoals zwangerschap, aandoeningen, veroudering, ondervoeding en uitputting).

Immune+ helpt het vermogen van een organisme (bijvoorbeeld een paard of hond) om zich aan de omgevingsfactoren aan te passen te vergroten, de stressdrempel wordt hoger. Stress kan het functioneren minder snel benadelen.

Immune+ helpt de mentale en fysieke arbeidscapaciteit te vergroten.

Langdurige aanwezigheid van afvalproducten veroorzaakt ACIDOSE = LAGE PH, slecht transport van voedingsstoffen en lage energieniveaus, een verzwakt immuunsysteem en een lager niveau van gezondheid en prestaties.

ACIDOSE beïnvloedt de werking van processen en hun organen in het gehele lichaam en brengt symptomen van degeneratie van de getroffen gebieden met zich mee. Het beïnvloedt de gezondheid en prestaties.