IMMUNE+ Weerstand, Gezondheid

VOOR OPTIMALE GEZONDHEID,

WEERSTAND EN UITERLIJK.

 

Immune + bevat een unieke combinatie van kruiden, met een synergetisch effect; een coöperatief effect, groter dan elk van de kruiden in geïsoleerd gebruik zouden hebben.

Immune + de algehele gezondheid en verbetert de weerstand tegen stress, van fysieke, biologische en chemische aard.

Immune + bevordert de balans in de interne orgaansystemen voor een optimale gezondheid;

Immune + verbetert het interne celmilieu door;

Immune + stimuleert de reiniging van het lichaam, door het functioneren van de lever, de nieren en het lymfesysteem te ondersteunen. De eliminatie van afvalstoffen en toxines wordt gestimuleerd en geoptimaliseerd.

Immune + helpt de lever te beschermen en zijn functioneren te stimuleren; de plek waar transformatie van moleculen plaatsvindt en waar ze worden herkend als ‘bruikbare-‘ of als gifstoffen.

Immune +bevordert het optimaal functioneren van het immuunsysteem; door ondersteuning van de reiniging, verzorging, activatie en het optimaliseren van de organen en bloedvatsystemen die verband houden met het immuunsysteem. (Slijmvliezen, huid, enzymen, cellen, `natuurlijk goede bacteriën` en organen).

Immune + helpt het vermogen van een organisme (bijvoorbeeld een paard of hond) om zich aan de omgevingsfactoren aan te passen te vergroten, de stressdrempel wordt hoger.

Langdurige aanwezigheid van afvalproducten veroorzaakt ACIDOSE = LAGE PH, slecht transport van voedingsstoffen en lage energieniveaus, een verzwakt immuunsysteem en een lager niveau van gezondheid en prestaties.

ACIDOSE beïnvloedt het functioneren van processen en hun organen in het gehele lichaam in een negatieve vorm en brengt symptomen van degeneratie van de getroffen gebieden met zich mee. Het beïnvloedt de gezondheid en prestaties.