ALGEMENE GEZONDHEID

ALGEMENE GEZONDHEID VAN HONDEN.

 

GEZONDHEID; is de situatie waarin er een balans is tussen fysiek, mentaal en sociaal aspect.

BALANS = GEZONDHEID

Alle organen en hun lichaamssystemen werken optimaal als er is een balans tussen de “goede” en “slechte” bacteriën. Indringers zoals bacteriën en virussen krijgen in deze balans geen mogelijkheid gegeven om snel te vermenigvuldigen en `over te nemen`. Waardoor ziekte kan ontstaan.

In een dergelijke situatie voelt het dier zich geweldig, metabolisme werkt efficiënt en het dier gedraagt ??zich sociaal zoals normaal zou worden verwacht.

Om zijn niveau van gezondheid te behouden, moet ongeveer 20% van het totale voedselopname uit planten / kruiden bevatten.( kijkend naar het dieet dat zijn voorvader de wolf liet zien). Omdat de wolf een roofdier is, zal hij de darmen van zijn prooi-dier eten, deze bevatten planten en kruiden. Hij zal ook actief naar bessen, vruchten enz. zoeken om deze aan zijn dieet toe te voegen. Deze vegetarische materialen leveren de noodzakelijke voedingsstoffen, maar zullen ook de natuurlijke helende kracht van het lichaam stimuleren en ondersteunen. De algehele gezondheid ondersteunen en / of weer in balans komen.

De `systemen` in de hond zijn lichaam worden uit balans gebracht door STRESS van allelei oorzaken.

Door de domesticatie van de hond ontnamen we hem ook de mogelijkheid om voor zijn gezondheid te zorgen.

Hij heeft (vaak) niet de mogelijkheid om het juiste vegetarische materiaal te vinden en te eten in specifieke situaties. Hij is afhankelijk van zijn dieet van wat wij mensen hem zullen aanbieden.

Het territorium waar hij in woont zal zijn systeem fysiek, mentaal en sociaal uitdagen. De verwachtingen van zijn eigenaar en zijn leefmilieu kunnen een andere uitdaging zijn. Sommige honden zijn huisdieren en sommige honden hebben een veeleisende hobby, sport of baan.

Wanneer de lichaamssystemen van de hond uit balans raken, zal dit zich uiten met een verstoring in 1 van zijn systemen. Bijvoorbeeld; het Spijsverteringsstelsel, Weerstand tegen ziekten / Immuniteit, Mobiliteit, Gedrag en Tolerantie, Reproductie / Fokken. Problemen zullen optredenIn deze systemen kunnen de verstoringen naar buiten komen.

ONZE BRANDES FORMULA PRODUCTEN BEVATTEN; Planten en kruidenmateriaal die het lichaam ondersteunen om zo optimaal te kunnen functioneren.

Bestaande uit een unieke combinatie. Alle gekozen planten hebben hun eigen specifieke nuttige eigenschappen, maar samen is hun macht verrassend !!!

Dit komt door de synergie; Samen werken ze efficiënter.

We vertrouwen op ervaring en wetenschappelijk bewijs. Al onze producten bevatten een combinatie van kruiden met als doel het bevorderen en ondersteunen van de algehele gezondheid en optimale werking van het lichaam en hun systemen.